το δέρμα σας έχει κάτι … να σας πει!

Ας αρχίσουμε με τα βασικά …

Γιατί εμφανίζονται ακνεϊκές βλάβες στο δέρμα μου;

Τα ανδρογόνα, ορμόνες που είναι πιο έντονες κατά τη διάρκεια της εφηβείας, διεγείρουν τους σμηγματονόγους αδένες να παράγουν πιο πολύ σμήγμα. Αυτή η υπερέκκριση λιπαρότητας, μπορεί να αναμιχθεί με νεκρά κύτταρα του δέρματος και να προκαλέσει συμφόρηση στους πόρους, οι οποίοι εάν μολυνθούν με βακτήρια, διογκώνονται και μετατρέπονται σε ακνεϊκές βλάβες.

Γιατί είναι λιπαρό το δέρμα μου;

1 μέρος υπερδραστήριων σμηγματογόνων αδένων + 1 μέρος υπερδραστήριων ορμονών = 24ωρη τροφοδότηση των πόρων με λιπαρότητα. Εάν αυτή η λιπαρότητα δεν αναμιχθεί με τα κύτταρα του δέρματος ώστε να υπάρξει συμφόρηση, τότε θα διαχυθεί επάνω στην επιφάνεια του δέρματός σας.

«στεγνώνει το δέρμα» + «καίει τα σπυράκια», δε σημαίνει απόλυτα ότι βοηθά το δέρμα!

Ενημερωθείτε σωστά και σταματήστε να χρησιμοποιείτε βλαβερά προϊόντα για το δέρμα σας.

Εάν στεγνώνει υπερβολικά το δέρμα σας, τότε δεν σας κάνει:

Η ματ εμφάνιση που προκαλείται στο δέρμα από αλκοολούχες λοσιόν, σας δημιουργεί την αίσθηση ότι είστε έτοιμοι για φωτογράφηση! Στην ουσία όμως, πρόκειται για μια προσωρινή λύση. Η υπερβολική ξηρότητα του δέρματος διεγείρει ακόμη περισσότερη λιπαρότητα για να εξισορροπήσει αυτή που χάθηκε.

Τα μαύρα στίγματα δεν είναι ρύποι στο εσωτερικό των πόρων σας.

Τα μαύρα στίγματα είναι παγιδευμένη έκκριση λιπαρότητας που έχει αλλάξει χρώμα, λόγω οξείδωσης από την επαφή με το οξυγόνο (όπως για παράδειγμα το μήλο που μόλις το κόψετε, το χρώμα του γίνεται καφέ).

Οι ακνεϊκές βλάβες δεν σημαίνουν ότι το δέρμα σας είναι βρώμικο.

Αλλά καθαρίζοντας το δέρμα σας με τα κατάλληλα προϊόντα, τότε το διατηρείτε φρέσκο και καθαρό.

Τα προϊόντα με δείκτη αντιηλιακής προστασίας (SPF) δεν σας προκαλούν ακμή.

Υπάρχουν διαθέσιμα, νέα, πιο εξελιγμένα, ευρέος φάσματος αντιηλιακά προϊόντα, που προστατεύουν από τον ήλιο, χωρίς να φράζουν τους πόρους και να προκαλούν ακμή.

Και τέλος, ο «χρυσός» κανόνας φροντίδας του δέρματος …

Φροντίζοντας σήμερα με το σωστό τρόπο το δέρμα σας, επενδύετε στη μελλοντική του υγεία! Με την Clear Start™ το μέλλον ξεκινά από τώρα! Τα 3 βήματα της σειράς Clear Start™ για τη φροντίδα των ακνεϊκών βλαβών μέσω συνδυαστικών θεραπειών, συνδυάζουν τα καλύτερα φυτικά εκχυλίσματα για την επαγγελματική φροντίδα του δέρματος. Οι φόρμουλές μας συνδυάζουν σοβαρά, φαρμακευτικά συστατικά με δερμο-καταπραϋντικά φυτικά εκχυλίσματα, κάτι που σημαίνει ότι αντιμετωπίζουν από τη μία με αποτελεσματικότητα τις ακνεϊκές βλάβες, αλλά από την άλλη φροντίζουν το δέρμα σας. Τα προϊόντα μας προσφέρουν πραγματικά αποτελέσματα. Και τα αποτελέσματα αυτά μιλούν από μόνα τους.