Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για τα χημικά απολεπιστικά.

σχετικές επισημάνσεις

  • Τα απολεπιστικά απομακρύνουν τα ξηρά, θαμπά κύτταρα του δέρματος, αποκαλύπτοντας το πιο απαλό και λαμπερό δέρμα που βρίσκεται κάτω από αυτά.
  • Τα επαγγελματικά απολεπιστικά έχουν πιο καλά ποσοστά συγκέντρωσης από εκείνα που είναι για χρήση στο σπίτι, τα οποία είναι κατάλληλα για καθημερινή ή εβδομαδιαία διατήρηση της υγείας του δέρματος.

Η προοπτική αφαίρεσης χρόνιων δερματικών προβλημάτων με μη επεμβατικό, σχεδόν ανώδυνο τρόπο είναι καθολικά ενδιαφέρουσα. Γι’ αυτό τα χημικά απολεπιστικά είναι τόσο δημοφιλή για τη θεραπεία των σημαδιών γήρανσης του δέρματος.

Τα απολεπιστικά απομακρύνουν όλα αυτά τα ξηρά, θαμπά υπολείμματα, αποκαλύπτοντας το πιο απαλό και λαμπερό δέρμα που βρίσκεται κάτω από αυτά.

“Τα απολεπιστικά απομακρύνουν όλα αυτά τα ξηρά, θαμπά υπολείμματα, αποκαλύπτοντας το πιο απαλό και λαμπερό δέρμα που βρίσκεται κάτω από αυτά” αναφέρει η Charmaine Cooper, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης της dermalogica® και του “The International Dermal Institute”. Σε λιγότερο από τρεις θεραπείες, τα απολεπιστικά μπορεί να μειώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, να ομαλοποιήσουν την υφή του δέρματος και να μειώσουν ακόμη και την εμφάνιση ακνεϊκών βλαβών”.

Τι συμβαίνει όμως, κατά το διάστημα που διακόπτεται η χρήση τους; Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της σημερινής εποχής, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι τα απολεπιστικά πλέον, παρουσιάζουν ελάχιστα ή καθόλου προβλήματα στη χρήση τους! Επίσης, είναι πολύ ισχυρότερα.

Απολεπιστικά για χρήση στο σπίτι έναντι των επαγγελματικών

Τα απολεπιστικά για χρήση στο σπίτι, όπως και τα επαγγελματικά περιέχουν α-Υδροξυ οξέα (π.χ. Λακτικό Οξύ), β-Υδροξυ οξέα (π.χ. Σαλικυλικό Οξύ) και ένζυμα από φυσικά συστατικά, όπως είναι το Ρύζι, η Παπάγια, ο Ανανάς και η Κολοκύθα για να μειώσουν την εμφάνιση της πρόωρης γήρανσης, όπως είναι τα σημάδια γήρανσης, η τραχιά υφή του δέρματος και η ακμή.

Γενικά, τα απολεπιστικά για χρήση στο σπίτι αυτο-εφαρμόζονται και χρησιμοποιούν τις προαναφερόμενα συστατικά απολέπισης σε χαμηλότερα ποσοστά συγκέντρωσης. Είναι ιδανικά για τη θεραπεία μικρών σημείων που είναι θαμπά, τη γήρανση ή την ακμή, καθώς και για τη διατήρηση φωτεινότητας και ομαλότητας στο δέρμα καθημερινά, εβδομαδιαία ή ανάμεσα στις επαγγελματικές θεραπείες. Το δέρμα μπορεί να φαίνεται αναζωογονημένο και ορισμένες φορές με αίσθηση τσουξίματος μετά από λίγο, αλλά χωρίς εμφανή απολέπιση ή διακοπή.

Τα επαγγελματικά απολεπιστικά εφαρμόζονται από επαγγελματίες ειδικούς φροντίδας του δέρματος ή γιατρούς που χρησιμοποιούν απολεπιστικά με υψηλά ποσοστά συγκέντρωσης. Τα επαγγελματικά απολεπιστικά μπορούν να πραγματοποιηθούν ως εξωτερικές, ιατρικές διαδικασίες, αλλά το αποτέλεσμά τους είναι η εμφανής απολέπιση του δέρματος ή η διακοπή, ανάλογα με την απολεπιστική ισχύ. Προκειμένου να ελαττωθεί ο χρόνος διακοπής και να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα, η σειρά των απολεπιστικών συνεδριών, συνήθως εκτελούνται σε μια περίοδο έξι έως δώδεκα εβδομάδων και ακολουθεί περίοδος συντήρησης που γίνεται δύο φορές το χρόνο.

Χρειάζεστε χημική απολέπιση;

Εάν σας απασχολεί η θαμπή όψη του δέρματός σας, η γήρανση ή η ακμή και θέλετε δέρμα με λάμψη και πιο απαλό, συμβουλευθείτε επαγγελματία ειδικό φροντίδας του δέρματος σχετικά με τα χημικά απολεπιστικά. Θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τύπο απολέπισης που είναι κατάλληλος για το δέρμα και τον τρόπο ζωής σας, ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα που θα επιθυμούσατε.

ΝΕΟ! Rapid Reveal Peel απολεπιστικό για χρήση στο σπίτι, επαγγελματικού επιπέδου, που διεγείρει άμεσα την κυτταρική ανανέωση για ορατή λάμψη, αφιερώνοντας μόλις λίγο χρόνο την εβδομάδα.