επαγγελματική φροντίδα του δέρματος από το 1986

Καθώς η Dermalogica δημιουργήθηκε από ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος, ξέρουμε πως να παρέχουμε λύσεις για τη φροντίδα του δέρματος που να είναι αποτελεσματικές, όχι μόνο για σήμερα, αλλά για μια ζωή. Είμαστε εκπαιδευτική εταιρεία και προσφέρουμε εκπαίδευση, προϊόντα και υπηρεσίες για επαγγελματίες και για το κοινό.

Όταν η dermalogica® συναντά το δέρμα, η υγεία του δέρματος επαναπροσδιορίζεται.

γνωρίστε την ιδρυτή μας: Jane Wurwand

Ως συνιδρυτής και κύριος εμπνευστής της Dermalogica και του International Dermal Institute, η Jane Wurwand είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες και καταξιωμένες ειδικούς στην επαγγελματική φροντίδα του δέρματος. Υπό την ηγεσία της, η Dermalogica εξελίχθηκε στην κορυφαία επαγγελματική επωνυμία για τη φροντίδα του δέρματος, που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 100.000 ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος, σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

όλα άρχισαν από την εκπαίδευση

Η σειρά των προϊόντων μας δημιουργήθηκε από την επιθυμία να παρέχουμε στους ειδικούς επαγγελματίες, προϊόντα και εκπαίδευση υψηλού επιπέδου. Παρέχουμε εκπαίδευση στους ειδικούς, παγκοσμίως, για τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους, που έχουν έναν κοινό στόχο: να διασφαλίσουν υγιές δέρμα για όλους. Η Dermalogica είναι η πρώτη επιλογή μεταξύ των επαγγελματιών που ασχολούνται με τη φροντίδα του δέρματος, παγκοσμίως.

εξατομικευμένη φροντίδα του δέρματος

Δημιουργούμε εξατομικευμένα προγράμματα και υπηρεσίες για κάθε άτομο, γιατί γνωρίζουμε ότι κάθε δέρμα είναι διαφορετικό. Τα προϊόντα μας έχουν καλύτερα αποτελέσματα, όταν συστήνονται από έναν επαγγελματία που θα λάβει υπόψιν του όλες τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του δέρματος. Ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής, το ιστορικό ή η επίδραση του καθημερινού περιβάλλοντος σας, να είστε σίγουροι ότι η Dermalogica θα είναι αποτελεσματική και για εσάς.

ανθρώπινη επαφή

Πιστεύουμε στη δύναμη της ανθρώπινης επαφής, που εκπέμπεται από τα χέρια μας, τη φωνή μας και τις προθέσεις μας.  Με τον τρόπο αυτό συνδεόμαστε με τους ανθρώπους και δημιουργούμε μοναδικούς,  δεσμούς με διάρκεια.

η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα

  • Είμαστε πιστοποιημένοι cruelty-free, gluten-free & vegan.
  • Είμαστε καθαροί από το 1986. Οι φόρμουλες μας δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα και αρώματα, ορυκτέλαια, λανολίνη, S.D. αλκοόλες, παραβένες και μικροπλαστικά.
  • Όλα τα χαρτιά και τα χαρτοκιβώτια που χρησιμοποιούμε έχουν FSC πιστοποίηση που αφορά τη βιωσιμότητα των δασών.

πίσω από το προϊόν

Όλα τα προϊόντα dermalogica® παρασκευάζονται στις Η.Π.Α. και διατίθενται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένους επαγγελματίες που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος. Παρακολουθήστε πως παρασκευάζουμε τα προϊόντα.

δεν πιστεύουμε στην ομορφιά…

ή στην επιφανειακή φροντίδα, στο λαμπερό περιτύλιγμα, στην πολυτέλεια και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Στη dermalogica® μας ενδιαφέρει να σας καθοδηγούμε με τέτοιο τρόπο, ώστε το δέρμα σας να είναι πάντα υγιές! Έτσι μπορεί η συσκευασία των προϊόντων μας, να μην ταιριάζει με το χρώμα του μπάνιου σας, όμως τα συστατικά που χρησιμοποιούμε, είναι σίγουρα αποτελεσματικά – η βεβαιότητά μας πηγάζει από τους επαγγελματίες που παγκοσμίως χρησιμοποιούν τα προϊόντα της dermalogica® στα επαγγελματικά τους πρωτόκολλα.

Εμείς πιστεύουμε στη στοχευμένη φροντίδα του δέρματος για πραγματικές λύσεις και άμεσα αποτελέσματα.

Εμείς ασχολούμαστε σοβαρά με την υγεία του δέρματος. Του δικού σας δέρματος.