Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που έχετε παραγγείλει έως και 14 ημέρες μετά την ημερομηνία ΑΓΟΡΑΣ τους (με την εξαίρεση των καρτών δώρου και των προϊόντων προσφοράς). Τα προϊόντα πρέπει να μην είναι ανοιγμένα ή κατεστραμμένα. θα χρειαστεί να επιστρέψετε και τυχόν δωρεάν διαφημιστικά αντικείμενα για να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Ο πελάτης επιβαρύνετε με το κόστος αποστολής και το κόστος επιστροφής. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο μέσω ηλεκτρονικής κατάθεσης. Όλες οι επιστροφές πρέπει να έχουν προ εγκριθεί από την εξυπηρέτηση πελατών και να υποβληθούν μέσω της φόρμας επιστροφών μας.

Για την επιστροφή ακολουθήστε τις παρακάτω απλές οδηγίες:

1ο: Συσκευάστε τα προϊόντα προς επιστροφή στην αρχική τους συσκευασία χρησιμοποιώντας τα αρχικά υλικά συσκευασίας.

2ο: Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών εντός 24 ωρών σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή της παραγγελία σας. Αυτό πρέπει να υποβληθεί μέσω της αυτοματοποιημένης μας Φόρμας Επιστροφών. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη χρήση της, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στη διεύθυνση sales@dermalogica-hellas.gr ή τηλεφωνικώς στο +30 2106203321 (Δευτέρα -Παρασκευή από 10:00 έως 15:00). Θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε μια φωτογραφία του αντικειμένου σας. Η επιχείρησή μας δεν θα δεχτεί εικόνες από τον ιστότοπό μας, ιστότοπους τρίτων ή οποιεσδήποτε άλλες εικόνες που δεν προκύπτουν από την δικής σας παραγγελία των προϊόντων με την αρχική τους συσκευασία. Εάν οι εικόνες που παρέχονται δεν πληρούν τις οδηγίες, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων σας.

3ο: Παρακαλούμε να σημειώσετε στο πακέτο τον κωδικό επιβεβαίωσης επιστροφής που θα σας δώσει το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να αποστείλετε την επιστροφή σας, στην ακόλουθη διεύθυνση:

DERMALOGICA HELLAS
ΦΙΛΙΚΩΝ 31
12131 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

4ο: Επιστρέψτε το δέμα σύμφωνα με τις οδηγίες της μεταφορικής εταιρείας που επιλέξατε.

5ο: Κρατήστε την απόδειξη επιστροφής.

6ο: Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή, με οδηγίες για τις επιστροφές. Μόλις γίνει επεξεργασία της επιστροφής σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης επιστροφής και θα ακολουθήσει η επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές χρημάτων εμφανίζονται στον λογαριασμό σας εντός 2 εργάσιμων ημερών, από την ολοκλήρωση της διαδικασίας.