Ευχαριστούμε που επιλέγετε την υπογραφή  dermalogica® για την επαγγελματική φροντίδα του δέρματός σας.   Στα συνεργαζόμενα κέντρα dermalogica® τα πάντα αρχίζουν με ένα ζεστό καλωσόρισμα, με τη συμπλήρωση της κάρτας ιστορικού και την ανάλυση δέρματος Face Mapping®, από ειδικά εκπαιδευμένο συνεργάτη της dermalogica®  που προτείνει τα κατάλληλα προϊόνταπου θα καλύψουν τις εξειδικευμένες ανάγκες του δέρματός σας. Μπορείτε να επιλέξετε τον συνεργάτη της dermalogica® που είναι στην περιοχή σας από τις ακόλουθες κατηγορίες:
      Αξίζει να τους επισκεφτείτε, όπου μπορούν να σας παρέχουν όλες τις επαγγελματικές εφαρμογές & τα προϊόντα λιανικής dermalogica®.Επίσης είναι εξουσιοδοτημένοι να σας προσφέρουν δωρεάν skinbar® για να δοκιμάσετε, να αγγίξετε, να μυρίσετε και να αισθανθείτε τα προϊόντα της dermalogica® με τον πλέον “επαγγελματικό” τρόπο στο δέρμα σας!
     Αξίζει να τους συμβουλευτείτε, όπου μπορούν να σας παρέχουν μόνο επιλεγμένες επαγγελματικές εφαρμογές & να σας συμβουλεύσουν για τα προϊόντα  dermalogica® που ταιριάζουν στις ανάγκες του δέρματός σας. Αν δεν υπάρχει συνεργάτη dermalogica® στην περιοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την ακόλουθη φόρμα επαφής και θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε!!!
συνεργάτες

Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες dermalogica® 

 Γνωρίστε τους