το καλύτερο σας δέρμα ξεκινάει από εδώ

Ευχαριστούμε που επιλέγετε την υπογραφή  dermalogica® για την επαγγελματική φροντίδα του δέρματός σας.
Το καλύτερο σας δέρμα ξεκινά από τα χέρια ενός ειδικού φροντίδας της dermalogica®! Στα συνεργαζόμενα κέντρα dermalogica® τα πάντα αρχίζουν με ένα ζεστό καλωσόρισμα, τη συμπλήρωση της κάρτας ιστορικού και την ανάλυση δέρματος Face Mapping®. Στη συνέχεια, ο ειδικός θα σας προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα, που θα καλύψουν τις εξειδικευμένες ανάγκες του δέρματός σας. Ενημερωθείτε για τις επαγγελματικές υπηρεσίες dermalogica® που μπορούν να σας προσφέρουν οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας. Μία από τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας είναι σίγουρα προσαρμοσμένη στον καθημερινό τρόπο ζωής σας & τις ανάγκες του δικού σας δέρματος! 

Οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες μας μπορούν να σας προσφέρουν τις επαγγελματικές τους υπηρεσίες τόσο στον επαγγελματικό τους χώρο όσο και ψηφιακά. Είναι εκπαιδευμένοι και μπορούν να αναγνωρίσουν τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του δέρματος. Σίγουρα έχουν να σας προτείνουν την κατάλληλη επαγγελματική και καθημερινή φροντίδα που θα αναδείξει το καλύτερο δέρμα που είχατε ποτέ! 

Ενημερωθείτε εδώ για τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες στην περιοχή σας, τις επαγγελματικές υπηρεσίες & τα προϊόντα λιανικής dermalogica® που διαθέτουν.  Επιπλέον σας παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες, όπως ανάλυση δέρματος Face Mapping® & skinbar® για να δοκιμάσετε, να αγγίξετε, να μυρίσετε και να αισθανθείτε τα προϊόντα της dermalogica® με τον πλέον “επαγγελματικό” τρόπο, στο δέρμα σας! 

Αν πάλι επιθυμείτε να επωφεληθείτε αποκλειστικά και μόνο από τις ψηφιακές υπηρεσίες dermalogica®, ενημερωθείτε εδώ για τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες που διαθέτουν εγκεκριμένο διαδικτυακό κατάστημα για πώληση των προϊόντων μας. Η dermalogica® πιστεύει ότι μόνο οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μπορούν να εγγυηθούν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε για το δέρμα σας και βέβαια αγοράζοντας από τα προτεινόμενα διαδικτυακά καταστήματα, είσαστε σίγουροι για τη γνησιότητά τους, έχοντας την εγγύηση της αντιπροσωπείας. 
Αν δεν υπάρχει συνεργάτης dermalogica® στην περιοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την ακόλουθη φόρμα επαφής και θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε!!!