Όσον αφορά την επιλογή απολεπιστικού, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τα ονόματα των συστατικών.

Όσον αφορά την επιλογή απολεπιστικού, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τις ονομασίες των συστατικών. Αρχίστε με τη συγκέντρωση των κορυφαίων συστατικών των απολεπιστικών και στη συνέχεια, συζητήστε με τον επαγγελματία ειδικό φροντίδας του δέρματος της dermalogica® για να βρείτε το κατάλληλο για το δέρμα σας απολεπιστικό, που θα ταιριάζει με τον τρόπο ζωής και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Σημειώστε, επίσης: Εάν χρησιμοποιείτε προϊόντα απολέπισης συνταγογραφούμενα από γιατρό συζητήστε μαζί του, πριν συμπεριλάβετε πιο πολλά τέτοιου είδους προϊόντα στη φροντίδα του δέρματός σας, ώστε να μην το παρακάνετε.

Λακτικό Οξύ

Πρόκειται για α-Υδροξυ οξύ (AHA) που διατηρεί απαλό το δέρμα και διεγείρει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων και ανανεώνει, χωρίς να αφήνει το δέρμα αφυδατωμένο. Θα το βρείτε μαζί με άλλα α-Υδροξυ οξύ (AHA) και απολεπιστικά ενζύμων από φρούτα στο Rapid Reveal Peel.

Ρετινόλη

Η καθαρή Βιταμίνη Α αποτελεί το βασικό συστατικό για δέρμα με λάμψη και με λιγότερα εμφανή σημάδια γήρανσης. Θα τη βρείτε στο Overnight Retinol Repair και στην  Age Reversal Eye Complex.

Φυτικό Οξύ

Φυτοχημικό που κάνει το δέρμα πιο απαλό και βρίσκεται στο Πίτουρο Ρυζιού. Βοηθά στην ασφαλή αφαίρεση των θαμπών υπολειμμάτων από την επιφάνεια του δέρματος. Θα το βρείτε στο Daily Microfoliant® και στο Daily Superfoliant™, όπου γίνεται πολύ λεπτή πούδρα, αρκετά απαλή ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Εκχύλισμα από Φραγκόσυκα

Προέρχεται από το χυμώδες φυτό, είδος Κάκτου Φραγκοσυκιών Sonoran Desert, που ευδοκιμεί σε αντίξοες συνθήκες, έχει μη όξινο μείγμα που βοηθά στην επιτάχυνση της φυσικής απολέπισης του δέρματος και μειώνει την εμφάνιση της γήρανσης στο δέρμα. Θα το βρείτε σε μορφή απολεπιστικού στο MultiVitamin Thermafoliant®.

Σαλικυλικό Οξύ

Πρόκειται για β-Υδροξυ Οξύ που ομαλοποιεί το δέρμα, είναι φιλικό προς τις ακνεϊκές βλάβες και βοηθά στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων από το δέρμα, διασπώντας τους δεσμούς μεταξύ των κυττάρων.

Εκχύλισμα φρούτων Ιβίσκου

Είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C και Πυροσταφυλικού Οξέος, έχει εξαιρετικές δυνατότητες ενυδάτωσης και δεν θα προκαλέσει πόνο ή αίσθηση τσιμπήματος, καθώς βοηθά το δέρμα να είναι λείο και λαμπερό. Θα το βρείτε στο απολεπιστικό Daily Resurfacer, που περιέχει επίσης Σαλικυλικό Οξύ.