Λάθος, μην παγιδεύεστε: Η άποψη ότι τα μαύρα στίγματα είναι ρύποι, μας οδηγεί σε έναν άλλο μύθο σχετικά με τις ακνεϊκές βλάβες – ότι το δέρμα μας δεν είναι καθαρό ή ότι δεν το έχουμε καθαρίσει σωστά.                                  

Ο υπερβολικός καθαρισμός με την ελπίδα ότι έτσι θα απομακρύνουμε τα μαύρα στίγματα πιθανώς να προκαλέσει αντίθετα αποτελέσματα με πιο πολλές ακνεϊκές βλάβες, χάρη στην υπερέκκριση σμήγματος που δημιουργείται στους σμηγματογόνους αδένες. Επιπλέον, ο υπερβολικός καθαρισμός προκαλεί ξηρότητα, που μπορεί να οδηγήσει σε ευαισθητοποίηση, αφού το ξηρό δέρμα διαθέτει λιγότερα προστατευτικά λιπίδια που διατηρούν υγιές το δέρμα.

Για να αποκτήσετε ένα καθαρό δέρμα χωρίς να το στεγνώνετε υπερβολικά, χρησιμοποιείστε το Breakout Clearing Foaming Wash. Αυτό το αφρώδες καθαριστικό με σαλικυλικό οξύ, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους με αποτέλεσμα ένα πεντακάθαρο δέρμα. Παράλληλα, αναζωογονητικό εκχύλισμα φλούδας πορτοκαλιού, δίνει τροφή και ζωντάνια στο δέρμα, ώστε όχι μόνο να το βλέπετε καθαρό αλλά να το νιώθετε κιόλας.