σχετικές επισημάνσεις

  • Η Βιταμίνη C είναι από τα πιο ισχυρά, διαθέσιμα αντιοξειδωτικά
  • Ωστόσο, υπάρχουν προϊόντα που περιέχουν ασταθείς μορφές βιταμίνης C, χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικές
  • Τα προϊόντα BioLumin-C περιέχουν εξαιρετικά, σταθερά συστατικά για βέλτιστα οφέλη στο δέρμα

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι, η βιταμίνη C είναι σημαντική για την υγεία και την ευεξία. Γνωρίζετε όμως ότι είναι και πολύ ισχυρή στη φροντίδα του δέρματος; Η βιταμίνη C είναι από τα πιο ισχυρά, διαθέσιμα αντιοξειδωτικά – και πάντα επίκαιρη, καθώς αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις κύριες αιτίες της πρόωρης γήρανσης, ώστε να σας χαρίσει δέρμα πιο φωτεινό και πιο σφριγηλό.

Στη συνέχεια θα μάθετε όσα μπορεί να προσφέρει στο δέρμα σας η καθημερινή δόση βιταμίνης C !

λάμψη, φωτεινότητα

Με την πάροδο του χρόνου, οι εγγενείς (φυσικοί) και οι εξωγενείς (περιβαλλοντικοί) παράγοντες προκαλούν δομικές αλλαγές στο δέρμα, δημιουργώντας ανομοιόμορφη μελάγχρωση. Από τις “κηλίδες γήρανσης” που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία έως τη μεταφλεγμονώδη υπερμελάγχρωση, οι καφέ κηλίδες δεν ταιριάζουν στη βιταμίνη C: αποτρέπει τις αιτίες που επιφέρουν την ανομοιόμορφη μελάγχρωση, ώστε να χαρίσει λάμψη στο δέρμα με αποτελεσματικό τρόπο.

σταθερότητα

Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα της βιταμίνης C είναι ότι, ανανεώνει την επιδερμίδα. Ενισχύει την παραγωγή των ουσιών που διατηρούν τη σταθερότητα στο δέρμα και συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

προστασία

Πρόκειται για το σημείο όπου πραγματικά οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της βιταμίνης C ξεχωρίζουν. Η βιταμίνη C αντιμετωπίζει τις επιδράσεις που προκαλεί το οξειδωτικό άγχος και οι ελεύθερες ρίζες, καθώς εξουδετερώνει τα επιβλαβή μόρια. Στο σημείο αυτό, όπου είναι ουσιαστικά και το πιο συναρπαστικό, η τελευταία έρευνα δείχνει ότι η βιταμίνη C ενισχύει το φυσικό σύστημα προστασίας του δέρματος, βοηθώντας το να προστατευτεί από το οξειδωτικό άγχος.

Προσοχή όμως, προκειμένου η βιταμίνη C να βοηθήσει τοπικά και να χαρίσει λάμψη, σύσφιξη και να φροντίσει το δέρμα, πρέπει να διεισδύσει σε αυτό. Υπάρχουν πολλές φόρμουλες που περιέχουν ασταθή συστατικά, τα οποία χάνουν την αποτελεσματικότητά τους, πριν ακόμη αγγίξουν το δέρμα σας. Προκειμένου να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ορό της βιταμίνης C, επιλέξτε κάποιον με σταθερά συστατικά, ώστε να φτάσουν εκεί που το δέρμα έχει πιο πολύ ανάγκη (Η επιλογή σας μπορεί να είναι οι οροί που είναι εξαιρετικά σταθεροί και βιο-διαθέσιμοι, όπως το BioLumin-C Eye Serum και το BioLumin-C Serum).