Μηδενική υγρασία, ανακυκλωμένος αέρας, άφθονες χημικές ουσίες και διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Είστε δεμένοι στο κάθισμά σας με τα γόνατα κάπου κοντά στα αυτιά σας. Κάτι τέτοιο σας ακούγεται διασκεδαστικό κατά τη διάρκεια της πτήσης σας; Φανταστείτε τι δημιουργεί στο δέρμα σας: η μη φυσιολογική πίεση στο περιβάλλον του αεροπλάνου, απορροφά την υγρασία από το δέρμα και σας αφήνει αφυδατωμένους με σκασμένα χείλη και πολύ ξηρά χέρια. Η περιορισμένη κινητικότητα, επίσης, λόγω έλλειψης χώρου, σημαίνει κατακράτηση υγρών στους αστραγάλους, πρησμένα μάτια και χέρια.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης η φροντίδα του δέρματος κάνει, πολύ πιο ευχάριστο το ταξίδι σας.

Τι δεν αποχωρίζονται όμως οι θαυμαστές της dermalogica®, όταν ταξιδεύουν συχνά; Μα φυσικά, τις βολικές συσκευασίες ταξιδιού των αγαπημένων τους προϊόντων!

UltraCalming Cleanser: δεν χρειάζεται νερό ή να τρέχετε στο μπάνιο για την εφαρμογή. Μείνετε στο κάθισμά σας, κάνοντας τον καθαρισμό σας με αυτό το κρεμώδες τζελ καθαριστικό που χρειάζεται μόνο ένα χαρτομάντιλο για να αφαιρεθεί.

Dermalogica Toner: επιλέξτε τη συσκευασία ταξιδίου του αγαπημένου σας toner dermalogica® και στριμώξτε το στην τσάντα ή τον χαρτοφύλακά σας. Ψεκάστε το πρόσωπό σας, για στιγμές ανακούφισης κατά την διάρκεια της πτήσης σας, ώστε να ενυδατωθείτε και να αναζωογονηθείτε [προσοχή κατά τη χρήση, μην ψεκάσετε και τον επιβάτη της διπλανής σας θέσης !!!]

Skin Hydrating Booster: ορός, σε συσκευασία ταξιδίου που περιέχει Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο βοηθά στη λείανση των λεπτών γραμμών και την απομάκρυνση των ξηρών σημείων. Δώστε λάμψη στην περιοχή των ματιών πριν την προσγείωση, εφαρμόζοντας τον ορό.

Dermalogica Moisturizer: το κατάλληλο ενυδατικό για το δικό σας δέρμα, θα το διατηρήσει δροσερό, αλλά το Barrier Repair θα λειτουργήσει πραγματικά, ως προστατευτική ασπίδα για το δέρμα που βρίσκεται μέσα στο περιβάλλον του αεροπλάνου.

       

Μην ξεχνάτε ότι το νερό που πίνουμε είναι σύμμαχος στη φροντίδα του δέρματος. Για το λόγο αυτό αφήστε το αλκοόλ καλύτερα για τον προορισμό των διακοπών σας και προτιμήστε την κατανάλωση νερού κατά τη διάρκεια της πτήσης σας.