Διατηρώντας μια σωστή καθημερινή φροντίδα για το δέρμα σας, πετυχαίνετε όχι μόνο μια τέλεια εμφάνισή του για την ημέρα του γάμου σας, αλλά συνεισφέρετε και στο άψογο μακιγιάζ σας. Ακολουθείστε τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές των ειδικών φροντίδας του δέρματος της dermalogica® και εντάξετε στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας, προκειμένου να αποκτήσετε το τέλειο δέρμα για την ημέρα του γάμου σας.

προετοιμασία 6 μήνες πριν το γάμο

Ξεκινήστε με μια σειρά μηνιαίων θεραπειών, 

dermalogica® ProPower Peel ώστε να φθάσει το δέρμα σας στην καλύτερή του κατάσταση. Οι στοχευμένες αυτές θεραπείες θα προσφέρουν στο δέρμα σας ανακούφιση από τις λεπτές ρυτίδες, τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, την υπερμελάγχρωση και τις ακνεϊκές βλάβες και θα οδηγήσουν την υγεία του δέρματος σε νέο βάθος.όπως είναι το απολεπιστικό σύστημα

Εάν έχετε ανάγκη να ελέγξετε τυχόν, ακνεϊκές βλάβες, χρησιμοποιείστε ένα προκαθαριστικό με ελαιώδη βάση πριν το κανονικό καθαριστικό σας, ώστε να απομακρυνθεί η περίσσεια σμήγματος και οι ρύποι που συμβάλλουν στη συμφόρηση των πόρων. Μην αμελείτε επίσης, να προστατεύετε κάθε μέρα το δέρμα σας από την καταστροφική ηλιακή ακτινοβολία, με προϊόν αντιηλιακής προστασίας. Υπάρχει ποικιλία προϊόντων με δείκτη αντιηλιακής προστασίας (SPF), οπότε σιγουρευτείτε ότι θα επιλέξετε το κατάλληλο σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματός σας.

προετοιμασία 4-5 μήνες πριν το γάμο

Εκμηδενίστε τα ειδικά δερματικά προβλήματα με στοχευμένες λύσεις, όπως είναι η Age Reversal Eye Complex, η νέα αποτελεσματική φροντίδα με Ρετινόλη, που στοχεύει στις ρυτίδες, στους μαύρους κύκλους, στα πρηξίματα και στην αφυδάτωση που διακρίνουμε στην περιοχή των ματιών. Στην περίπτωση που αισθάνεστε ότι το δέρμα σας χρειάζεται λίγη παραπάνω στοχευμένη φροντίδα μεταξύ των επαγγελματικών θεραπείων, συμβουλευθείτε τον ειδικό φροντίδας του δέρματος, ώστε να σας προσφέρει μια 20λεπτη θεραπεία MicroZone®, που επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα, όπως είναι τα κουρασμένα μάτια.

προετοιμασία 2-3 μήνες πριν το γάμο

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίοδο με αρκετό άγχος για τις νύφες. Αν το δέρμα σας παρουσιάζει σημάδια άγχους με σποραδικά ξεσπάσματα, θεραπεύστε τα χρησιμοποιώντας το breakout Clearing booster. Θα πρέπει ακόμη να προσφέρετε στο δέρμα σας αντιοξειδωτικά, ενυδατικά και ενεργά συστατικά ενόψει της ημέρας του γάμου σας, οπότε καλό είναι να προμηθευτείτε με MultiVitamin Power Recovery® Masque και να τη χρησιμοποιείτε μία φορά την εβδομάδα, ώστε το δέρμα να διατηρείται απαλό και ενυδατωμένο.

προετοιμασία 1 μήνα πριν το γάμο

Καλόν είναι να αποφύγετε κάθε νέα ή έντονη θεραπεία, διότι το δέρμα σας ίσως αντιδράσει αρνητικά. Η τελική θεραπεία προσώπου θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον 3-4 ημέρες πριν το γάμο σας. Να δώσετε έμφαση στον πιο απαλό καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση.

Στην περίπτωση που έχετε κανονίσει ραντεβού για αποτρίχωση ή απολέπιση, είναι σωστό να γίνουν τουλάχιστον 2 ημέρες πριν το γάμο σας. Ώστε και εάν ακόμη εμφανιστεί στο δέρμα σας ερυθρότητα να μπορέσει να εξαληφθεί έγκαιρα.

η ημέρα του γάμου σας

Φαντασθείτε το δέρμα σας σαν καμβά ζωγραφικής και το μακιγιά σας, σαν τα χρώματα. Δεν θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα για το δέρμα σας χωρίς έναν καθαρό καμβά, γιαυτό καθαρισμός, τόνωση, ενυδάτωση και στοχευμένη φροντίδα όπως φαίνεται στην εικόνα πιο πάνω.

Φροντίστε να έχετε ακόμη έτοιμο ένα νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα υλικά, όπως μια τοπική θεραπεία ακνεϊκών βλαβών, ένα σπρέι σε συσκευασία ταξιδίου για φρεσκάρισμα του μακιγιάζ και ένα προϊόν αναζωογονητικής φροντίδας των χειλιών ώστε να τα διατηρεί ενυδατωμένα σε όλη τη διάρκεια.