Εφηβική ακμή

πώς θα αποκτήσετε το τέλειο δέρμα για το σημαντικό χορό

Βρήκατε το τέλειο φόρεμα, τα εξίσου κατάλληλα παπούτσια, το τέλειο χτένισμα και το “smoky” μακιγιάζ για τα μάτια σας. Βρήκατε ακόμη και ποιος θα σας συνοδεύσει στο χορό! Τώρα το μόνο που στέκεται εμπόδιο σε μια τέλεια βραδιά είναι οι μικρές ανησυχίες στο δέρμα σας.

Χαλαρώστε! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πανικοβάλλεστε. Απλώς ακουλουθήστε τις πιο κάτω χρήσιμες συμβουλές που προέρχονται από τους ειδικούς μας στη φροντίδα του δέρματος και σε έξι μόλις εβδομάδες θα είστε έτοιμες για οποιαδήποτε φωτογραφία στο χορό σας!

εβδομάδες πριν το χορό

Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα την υγεία του δέρματός σας, για την οποία απαιτείται η χρήση αξιόπιστων προϊόντων καθημερινής φροντίδας, καθώς και συζήτηση με τους ειδικούς φροντίδας δέρματος της dermalogica®. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο κέντρο dermalogica® που θα σας παρέχει δωρεάν ανάλυση δέρματος Face Mapping®, ώστε να διαπιστώσετε τι ακριβώς συμβαίνει στο δέρμα σας και ποια θα είναι τα κατάλληλα προϊόντα για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες και να αποκτήσετε ένα δέρμα υγιές.

Στην περίπτωση που ο χρόνος σας είναι περιορισμένος μπορείτε να κάνετε online την ανάλυση δέρματος FaceMapping.

pente

εβδομάδες πριν το χορό

Επικεντρωθείτε στους τρεις βασικούς παράγοντες που προκαλούν ακμή στους έφηβους: οι φραγμένοι πόροι, ακμή που προκαλούν βακτηρίδια και υπερβολική έκκριση σμήγματος. Το Breakout Clearing Kit της Clear Start™ στοχεύει στην αντιμετώπιση των τριών αυτών παραγόντων με εύκολη φροντίδα 3 βημάτων: καθαρισμό, τόνωση και ενυδάτωση.

Μιλήστε επίσης με τη μητέρα ή τον πατέρα σας, εξηγώντας τους ότι πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν μαλακτικά φύλλα στο πλύσιμο των ρούχων, γιατί αυτά περιέχουν τεχνητά αρώματα, τα οποία προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα ή κλείνουν τους πόρους [Ναι, ακριβώς όπως και το λίπος]. Επίσης, χρησιμοποιείστε μη φαγεσωρογόνα προϊόντα μακιγιάζ (που δεν φράζουν τους πόρους) και να πίνετε άφθονο νερό, ώστε να αντιμετωπίσετε τις ακνεϊκές βλάβες, που προκαλούνται από τοξίνες.

tessera

εβδομάδες πριν το χορό

Το δέρμα σας θα πρέπει ήδη να φαίνεται αλλά και να το αισθάνεστε πολύ καλύτερο. Τώρα είναι η στιγμή να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το FlashFoliant ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα που φράζουν τους πόρους και τη Blackhead Clearing Fizz Mask μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική θεραπεία για την ακμή και το δέρμα σας έχει την αίσθηση ξηρότητας ή ερεθισμού, καλό είναι να χρησιμοποιείτε μια ενυδατική και επουλωτική λοσιόν, προκειμένου να απομακρύνετε τα σημεία της ξηρότητας και να καταπραϋνθεί το δέρμα σας.

duo tria

εβδομάδες πριν το χορό

Στην περίπτωση που το φόρεμα που θα φορέσετε αναδεικνύει την πλάτη, το στήθος ή τα χέρια σας φροντίστε να ξεπλένετε καλά στο ντους, το αφρόλουτρο που έχει σαπωνοποιητικά στοιχεία και τη μαλακτική για τα μαλλιά! Πρόκειται για αιτίες πρόκλησης ακμής. Ψεκάστε το Breakout Clearing All Over Toner κυρίως πάνω στις περιοχές που σας ανησυχούν ιδιαίτερα.

ena

εβδομάδα πριν το χορό

Ξεκουραστείτε αρκετά μετά την επούλωση των περιοχών με τα προβλήματα και εάν έχετε κάποια νέα έξαρση, μην πανικοβληθείτε. Εφαρμόστε το Breakout Clearing Booster και σταματήστε την εξέλιξη της. Ό,τι και αν κάνετε, μην υποκύψετε στον πειρασμό να την πειράξετε. Είναι προτιμότερο να επισκεφθείτε τον ειδικό φροντίδας δέρματος που θα σας προσφέρει μια γρήγορη θεραπεία Breakout Clearing MicroZone®, διάρκειας το πολύ 20 λεπτών. Θα είναι 20 δύσκολα λεπτά για τις ακνεϊκές βλάβες σας αλλα τα πιο ευχάριστα για εσάς!

miden

η ημέρα του χορού

Συγχαρητήρια! Χάρη στην επιμέλειά σας, το πρόσωπό σας θα δείχνει απαλό, θα είναι πλέον ο τέλειος καμβάς ζωγραφικής ώστε να επιμεληθείτε το μακιγιάζ σας. Πριν όμως την εφαρμογή του, μην ξεχάσετε ξανά τον καθαρισμό, την τόνωση και την ενυδάτωσή του. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας και το Breakout Clearing Booster έτσι, για παν ενδεχόμενο!

Αφήστε μια απάντηση