Δεν κάνουν όλα τα λάδια κακό στο δέρμα. Για την ακρίβεια, τα βοτανικά έλαια έχουν επανέλθει δικαίως στη φροντίδα του δέρματος με υπέροχα αποτελέσματα. Υποφέρετε από ξηρότητα; Η βασική τους ιδιότητα είναι η ενυδάτωση καθιστώντας τα απαραίτητα για τη φροντίδα του δέρματος. Το ώριμο και πρόωρα γηρασμένο δέρμα μέσω αυτών, απορροφά μεγάλες ποσότητες αναζωογονητικών αντιοξειδωτικών, πολυφαινόλων και βιταμινών. Ενώ το λιπαρό με τάση για ακμή δέρμα, ανακουφίζεται καθώς τα έλαια αυτά διαλύουν τους ρύπους και τα λιπαρά υπολλείματα καθαρίζοντας βαθιά το δέρμα χωρίς να το αφυδατώνουν. Παρακάτω, οι ειδικοί του δέρματος της Dermalogica® συγκεντρώνουν για εμάς τα κορυφαία λάδια για το πρόσωπο που προσφέρουν υγιές δέρμα.

1. Έλαιο Kukui Nut Aleurites Moluccana Seed
Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, αυτό το λάδι βοηθά το ξηρό, το λιπαρό ακόμα και το δέρμα με τάση για ακμή να έχει απαλή αίσθηση και ισορροπία. Θα το βρείτε στο PreCleanse.
2. Έλαιο Τριαντάφυλλου Rosa Damascena Flower
Αυτό το καταπραϋντικό, πλούσιοα σε αντιοξειδωτικά λάδι, βοηθά στην ενυδάτωση και τη σύσφιξη του δέρματος ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την εμφάνιση του γηρασμένου δέρματος. Θα το βρείτε στο Skin Resurfacing Cleanser.
3. ΑργανέλαιοArgania Spinosa Kernel
Ιδανικό για ώριμο, γηρασμένο δέρμα, αυτό το πλούσιο σε βιταμίνες λάδι, αποτρέπει την διάσπαση του κολλαγόνου (καταλυτικό για τις ρυτίδες και την χαλάρωση του δέρματος). Θα το βρείτε στο Overnight Repair Serum.
4. Έλαιο Σπόρου Cranberry Vaccinum Macrocarpon Seed
Αυτό το λάδι βοηθά στην αποκατάσταση της ενυδάτωσης του δέρματος και μειώνει τη εμφάνιση των λεπτών γραμμών αφυδάτωσης. Θα το βρείτε στο Pure Night.
5. Έλαιο Νυχτολούλουδου Oenothera Biennis
Καταπληκτικό για το κουρασμένο ή το ευαίσθητο δέρμα, αυτό το απαλό λάδι, βοηθά στην ενίσχυση του λιπιδικού προστατευτικού μανδύα του δέρματος. Θα το βρείτε στο UltraCalmingTM Serum Concentrate.