Γνωρίζετε πιθανώς ότι είναι σημαντικό να κάνετε απολέπιση. Γιατί;

Επειδή, το δέρμα δημιουργεί συνεχώς νέα κύτταρα στο χαμηλότερο επίπεδο του, προκειμένου να αντικαταστήσει τα νεκρά κύτταρά του στο ανώτερο στρώμα, δηλαδή στην επιδερμίδα. Καθώς μεγαλώνουμε, η διαδικασία του κυτταρικού κύκλου επιβραδύνεται και τα κύτταρα συγκεντρώνονται ανομοιόμορφα στην επιφάνεια του δέρματος. Γεγονός που επιφέρει τόσο θαμπές και ξηρές κηλίδες όσο και άτονη εμφάνιση.

Όταν κάνετε απολέπιση, σας βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, καθώς και την εμφάνιση των πιο φρέσκων και νεότερων που βρίσκονται από κάτω.

Πολλοί άνθρωποι που το γνωρίζουν, κάνουν υπερβολική απολέπιση, επιδιώκοντας να αποκτήσουν μια λάμψη, πιο υγιή. Ο λόγος είναι, επειδή χρησιμοποιούν σκληρά απολεπιστικά που προορίζονται για εβδομαδιαία ή ημι-εβδομαδιαία χρήση. Τα απολεπιστικά σε μορφή πούδρας αποτελούν τον πιο ήπιο τρόπο απολέπισης στην καθημερινή περιποίηση του δέρματός σας, ώστε να αποκτήσετε πιο λαμπερά οφέλη, χωρίς να υπερδιεγείρετε το δέρμα σας.

Η dermalogica® διαθέτει δύο απολεπιστικά σε μορφή πούδρας:

Daily Superfoliant

Απολεπιστικό σε μορφή πούδρας, με βάση τον ενεργό Λευκό Άνθρακα, που βοηθά στην αντιμετώπιση των βιοχημικών και περιβαλλοντικών επιθέσεων, οι οποίες επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος. Ο ενεργός Λευκός Άνθρακας καθαρίζει το δέρμα, βοηθώντας στην απορρόφηση των περιβαλλοντικών τοξινών από τους πόρους, αναδεικνύοντας το λείο και πιο υγιές δέρμα.

Daily Microfoliant

Απαλή πούδρα απολέπισης με βάση το ρύζι που ενεργοποιείται μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, μικροαπολεπίζει τα νεκρά κύτταρα, εξισορροπεί τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο και τη μελάγχρωση, αφήνοντας το δέρμα απαλότερο και πιο φωτεινό.

Κάνετε το ακόλουθο κουίζ, για να σιγουρευτείτε ποιο από τα δύο προϊόντα είναι το κατάλληλο για το δέρμα σας

Το δέρμα σας ίσως επηρεάζεται πιο πολύ, από …

α) Το περιβάλλον

β) Product buildup Συσσώρευση προϊόντων

 

Πότε αφιερώνεται πιο πολύ χρόνο στη φροντίδα του δέρματός σας;

α) Το βράδυ

β) Το πρωί

 

Ποιο σας προβληματίζει πιο πολύ;

α) Η γήρανση του δέρματος

β) Το θαμπό δέρμα