πρόγραμμα επιβράβευσης dermalogica+skin

επιβραβεύουμε την αγάπη σας 

για την υπογραφή dermalogica

 

 

 

Είναι ένα πρόγραμμα προνομίων ειδικά σχεδιασμένο για τους πιστούς μας πελάτες. Με το πρόγραμμα αυτό κερδίζετε πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε, επιλέγοντας ειδικές συσκευασίες, δωροεπιλογές & προϊόντα σε κανονική συσκευασία.

 

Όλοι όσοι κάνουν εγγραφή μέσω των ιστοσελίδων www.dermalogica-hellas.gr / www.dermalogica-cyprus.com.cy και είναι κάτοικοι στην Ελλάδα & στην Κύπρο. Κάνετε την εγγραφή σας εδώ.

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε πόντους επιβράβευσης. Εκτός από την αγορά προϊόντων, μπορείτε επίσης να κερδίσετε πόντους αν κάνετε reviews, αν προτείνετε τη dermalogica στους φίλους σας, στέλνοντας μας φωτογραφίες και βίντεο ενώ χρησιμοποιείτε τα προϊόντα σας και αλληλεπιδρώντας μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε εδώ όλους τους διαφορετικούς τρόπους για να κερδίσετε πόντους. Μην ξεχνάτε, μπορείτε να κερδίσετε σήμερα κιόλας 50 πόντους απλά με την εγγραφή σας!

 

Μόλις συνδεθείτε, θα μπορείτε να δείτε το σύνολο των διαθέσιμων πόντων σας, στη σελίδα του λογαριασμού σας. Προσοχή: κερδίζετε πόντους, μόνο αν η παραγγελία σας γίνει, εφόσον συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

 

Ναι, οι πόντοι λήγουν κάθε τρεις μήνες.

 

Για να εξαργυρώσετε τους πόντους , συνδεθείτε στο λογαριασμό σας εδώ και κάνετε κλικ στο “Redeem now”. Εκεί θα επιλέξετε τα είδη που θέλετε να κερδίσετε μέσω του προγράμματος επιβράβευσης. Ακολουθήστε τις λεπτομερείς οδηγίες.

 

Ανάλογα αν είσαστε στο επίπεδο Healthy Skin ή Radiant Skin. Δείτε τα προνόμια κάθε επιπέδου εδώ.

 

Healthy Skin
Όποιος δημιουργεί λογαριασμό στην ιστοσελίδα, απολαμβάνει αυτομάτως τα προνόμια του επιπέδου ‘Healthy Skin’. Θα είσαστε μέλος αυτού του επιπέδου μέχρι να φτάσετε τους 1240 πόντους. Δείτε εδώ όλα τα προνόμια.

Radiant Skin
Όλα τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης dermalogica+skin που θα κερδίσουν 1240 πόντους και άνω σε διάστημα 12 μηνών, θα ανέβουν στο επίπεδο ‘Radiant Skin’. Ενημερωθείτε εδώ για τα επιπρόσθετα προνόμια.

 

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, στέλνοντας email στο info@dermalogica-hellas.gr.