ποιο είναι το καλύτερο primer για το δέρμα σας;

Με τον ίδιο σχεδόν τρόπο που ένας ζωγράφος προετοιμάζει την επιφάνεια πάνω στην οποία θα δουλέψει, με κάποιο προϊόν για να τη λειάνει και για να «δέσουν» τα χρώματα, έτσι και τα primers προσώπου, είναι προϊόντα που απαλύνουν την επιφάνεια του δέρματος και το προετοιμάζουν για την εφαρμογή του μακιγιάζ ή για μια πιο φυσική, χωρίς μακιγιάζ, εμφάνιση. Σαν τελευταίο βήμα στην καθημερινή συνταγή φροντίδας του δέρματος, ένα primer, λειτουργεί και ως προστατευτικό φιλμ και βοηθά να σφραγίστουν τα οφέλη των προϊόντων που εφαρμόσαμε.

Τα πιο πολλά primers επικεντρώνονται στα καλλυντικά οφέλη της εφαρμογής του μακιγιάζ, αντί της βελτίωσης της συνολικής υγείας του δέρματος. Τα Primers της dermalogica® γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα στη φροντίδα του δέρματος και τα καλλυντικά με χρώμα, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για την υγεία του δέρματος σύμφωνα με την κατάστασή του και προετοιμάζοντάς το για μεγάλης διάρκειας εφαρμογή του μακιγιάζ.

HydraBlur Primer είναι το ιδανικό primer για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για το ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα. Μια ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση που μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, προσδίδει ματ όψη όπου υπάρχει λιπαρότητα, ενώ παράλληλα χαρίζει φωτεινότητα και άψογο φινίρισμα στο δέρμα.

Skin Perfect Primer SPF 30 είναι ένα make-up primer, αντιηλιακό και θεραπεία για τη γήρανση σε ένα. Σχεδιασμένο να ελέγχει και να προλαμβάνει τους παράγοντες που προκαλούν γήρανση του δέρματος, βοηθά στο γέμισμα των λεπτών γραμμών και βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος ενώ εξισορροπεί τον ανομοιόμοφο χρωματικό τόνο και ενισχύει τη φωτεινότητα του δέρματος.        

 

Τα Primers της dermalogica®, δεν περιέχουν φαγεσορογόνα κεριά ή ερεθιστικά συστατικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα του ή κάτω από το make-up για ένα άψογο φινίρισμα.