Λιπαρότητα

η σημασία της απολέπισης

η σημασία της απολέπισης

Η απολέπιση είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε όσους έχουν λιπαρό δέρμα. Πέρα από την απαλότητα που προσφέρει στο δέρμα, τη βελτίωση του τόνου του δέρματος και την εύκολη διείσδυση των κατάλληλων ρυθμιστικών συστατικών που περιέχονται στα προϊόντα, η απολέπιση βοηθάει το λιπαρό δέρμα να αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα, ώστε να διατηρηθεί καθαρό.

 


 

Ο ειδικός φροντίδας του δέρματος θα σας συμβουλεύσει για τα κατάλληλα προϊόντα απολέπισης, ανάλογα με την ανάλυση δέρματος που θα σας προσφέρει. Μπορεί να σας συστήσει απολέπιση με φυσικά απολεπιστικά τριβής ή χημικά συστατικά απολέπισης ή και τα δύο, προκειμένου να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να σας συμβουλεύσει για το πόσο συχνά πρέπει να κάνετε απολέπιση με τον πιο εύκολο τρόπο στην καθημερινή φροντίδα του δέρματός σας.

2 thoughts on “η σημασία της απολέπισης

 1. Ο/Η Πεγκυ λέει:

  Θα ηθελα να μάθω το C-SERUM σε τι ποσοστό περιέχει τη βιταμίνη C. Ευχαριστω

  1. Ο/Η admin-dermalogica λέει:

   Καλησπέρα σας το bioluminC serum περιέχει συνδυασμό πολύ σταθερών μορίων Βιταμίνης C μαζί με Παλμιτικό Τριπεπτίδιο -5. Δεν έχει σημασία η συγκέντρωση καθώς ακόμη και αυτά που έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση δεν περιέχουν σταθερή μορφή βιταμίνης με αποτέλεσμα το προϊόν να οξειδώνεται πολύ γρήγορα.
   Φυσικά παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια.

Αφήστε μια απάντηση