Καλωσήλθατε στην Dermalogica®! Εκ μέρους της ομάδας μας, παγκοσμίως, είμαστε ενθουσιασμένοι που μας θεωρείτε συνοδοιπόρους για την επιτυχία σας.

For Professionals Video

επιτυχημένη επιχείρηση

Κανείς δε γνωρίζει τη βιομηχανία της φροντίδας του δέρματος όσο η Dermalogica® και οι ειδικοί του δέρματός μας είναι επικεντρωμένοι 100% στη δική σας επιτυχία. Οι αποδοτικές αποκλειστικές ιδέες μας, η ατέλειωτη συλλογή μας από εργαλεία marketing, το πλούσιο πρόγραμμά μας δειγματισμού προϊόντων και η υποστήριξη στην οργάνωση των εκδηλώσεων σας, βοηθούν στην μείωση των ρίσκων στην επιχείρησή σας, είτε είστε νέοι στη βιομηχανία ή ακόμα και ιδιοκτήτες αλυσίδων καταστημάτων.

 

υποστήριξη και συνεργασία με επαγγελματικές σχολές

Ρωτήστε μας με ποιό τρόπο μπορούν οι αποδοτικές αποκλειστικές μας ιδέες να σας αποφέρουν περισσότερους μαθητές στην τάξη και να σας βοηθήσουν να τους προσφέρετε την πολύτιμη εμπειρία που χρειάζονται για την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Εσείς και οι εκπαιδευτές σας θα έχετε επίσης τη δυαντότητα προσβασης στα εξαιρετικά εργαλεία και πηγές μας σχετικά με επιτυχημένες εγγραφές, το marketing, τις πωλήσεις και τις προωθητικές εκδηλώσεις.

αρκετά για εμάς… ας μιλήσουμε για εσάς!

Ανυπομονούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε για το τι μπορεί να κάνει η Dermalogica® για εσάς και να μάθετε λίγα παραπάνω σχετικά με τον τρόπο που μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας. Μάθετε από την ομάδα της Dermalogica® τί είναι αυτό που μας κάνει διαφορετικούς.