Εφηβική ακμή

toners/τονωτικά: τί είναι, γιατί τα χρειάζομαι, πως τα χρησιμοποιώ;

Ας είμαστε ειλικρινείς: Το σπρέυ τόνωσης σαν προϊόν είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Σε γενικές γραμμές τα τονωτικά προσθέτουν ενυδάτωση και βοηθούν στην ομοιόμορφη απορρόφηση των υπόλοιπων προϊόντων σας. Ορισμένα τονωτικά όπως το Breakout Clearing All Over Toner βοηθούν στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας και στην εξάλειψη των ακνεϊκών βλαβών.

Πώς θα χρησιμοποιήσετε αυτά τα προϊόντα; Μετά τον καθαρισμό και την απολέπιση που θα κάνετε, θα ψεκάσετε το τονωτικό στο δέρμα σας και στη συνέχεια θα εφαρμόσετε τα υπόλοιπα προϊόντα σας, ενώ το δέρμα σας θα είναι ακόμη υγρό από το σπρέυ. Μην αφήσετε το τονωτικό να στεγνώσει. Σπρέυ τόνωσης μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθόλη την ημέρα, ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ σας, γιατί βοηθά το δέρμα σας να δροσιστεί και προσθέτει ενυδάτωση.

Ποια είναι τα πρόσθετα πλεονεκτήματα της χρήσης τονωτικού; To Breakout Clearing All Over Toner μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στην ακμή του σώματος, οπότε ψεκάστε και στα σημεία αυτά!

Για περισσότερες πληροφορίες για ένα υγιές δέρμα επισκεφθείτε τις ακόλουθες σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Συνδεθείτε μαζί μας τώρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *