μήνυμα από τον CEO της εταιρείας 

Ο COVID-19 έχει μεγάλη επίδραση στον τομέα μας. Οι επαγγελματίες αισθητικοί έχουν υποχρεωτικά τις επιχειρήσεις τους κλειστές και οι πελάτες δεν μπορούν να δεχτούν υπηρεσίες σημαντικές για την Υγεία, την ευημερία και την αίσθηση της επικοινωνίας με το κοινωνικό σύνολο.

Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε προχωρήσει για να οδηγήσουμε τον τομέα μας να επιστρέψει σε μια “νέα κανονικότητα” και να βοηθήσουμε τα spa και τα κέντρα αισθητικής φροντίδας να κάνουν το ίδιο.

Πρόσφατα οργανώσαμε τη δωρεάν παρακολούθηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου, για όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος, σχετικά με τους “Κανόνες Ασφαλείας…..” σε όλο τον κόσμο.

Όλοι όσοι ολοκληρώνουν το σεμινάριο αποκτούν πιστοποίηση Dermalogica Clean Touch Certified, που σημαίνει ότι υπόσχονται να τηρούν τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και υγιεινής. Αυτά τα πρότυπα πρέπει να τηρούνται επιπρόσθετα ή ανεξάρτητα από τους κανονισμούς που προβλέπουν οι κρατικές αρχές.

Όταν είσαστε έτοιμοι να επιστρέψετε στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας, αναζητήστε την εγγύηση που σας προσφέρει το πιστοποιητικό Dermalogica Clean Touch Certified. Αποτελεί μια ένδειξη ότι για τους ειδικούς που εμπιστεύεστε,  η ασφάλειά σας είναι κορυφαία τους προτεραιότητα.

Φροντίστε τον εαυτό σας και παραμείνετε ασφαλείς,

Aurelian LisAurelian Lis CEO, Dermalogica

κανόνες dermalogica® για αυξημένη ασφάλεια στην παροχή υπηρεσιών

1. Προκαταρκτική συζήτηση με τους πελάτες και τους εργαζόμενους για επιβεβαίωση ότι δεν ασθενούν και δεν είχαν έρθει σε επικοινωνία με επιβεβαιωμένες περιπτώσεις COVID-19.
2. Συστήνουμε στους πελάτες που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες ή τις ομάδες υψηλού κινδύνου, , να μην προσέρχονται για αισθητικές εφαρμογές.
3. Βεβαιωθείτε ότι τηρείται η οδηγία της φυσικής απόστασης μεταξύ των πελατών σε κοινόχρηστους χώρους.
4. Οι μάσκες είναι υποχρεωτικές σε κοινόχρηστους χώρους. Οι θεραπευτές φορούν καθαρή, στεγνή
μάσκα και ασπίδα προστασίας προσώπου κατά τη διάρκεια των εφαρμογών.
5. Τα χέρια μας πλένονται και απολυμαίνονται κατ’ επανάληψη.
6. Δεν συνιστώνται τα γάντια αντί του προσεκτικού πλυσίματος των χεριών.
7. Όλα τα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης θα πρέπει να απολυμαίνονται προσεκτικά, μετά από κάθε χρήση.
8. Τα κρεβάτια θεραπείας πρέπει να καλύπτονται με καθαρό χαρτοσέντονο ή καθαρή πετσέτα ή με καθαρό σεντόνι για κάθε πελάτη.
9. Όλος ο αναγκαίος εξοπλισμός, καθαρίζεται και απολυμαίνεται πριν από κάθε χρήση.
10. Καθαρά και λερωμένα αντικείμενα ή εργαλεία φυλάσσονται χωριστά.
11. Όλες οι πολυσύχναστες περιοχές απολυμαίνονται κάθε ώρα.
12. Τα δοκιμαστικά προϊόντα (testers) πρέπει να καθαρίζονται πριν και μετά από κάθε χρήση. Τα προϊόντα που βρίσκονται σε βάζο,
δεν είναι κατάλληλα για δοκιμή. Το προϊόν δοκιμής θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στα χέρια.

Τα παραπάνω είναι προτεινόμενες οδηγίες και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται συμπληρωματικά και όχι σε αντικατάσταση, των
κανονισμών που επιβάλλουν οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς ή οι τοπικές αρχές. Όλες οι κυβερνητικές οδηγίες υγιεινής και ασφάλειας
πρέπει να τηρούνται πάντα.

η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα

Όταν δείτε την πιστοποίηση Dermalogica Clean Touch Certified, μπορείτε να είσαστε βέβαιοι ότι τηρούνται όλοι οι αναγκαίοι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής. Οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες είναι εκπαιδευμένοι, γνωρίζουν και ακολουθούν απόλυτα τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής.