Έχετε την ανάγκη να ανανεωθείτε, να προσεγίσετε τη δουλειά σας με διαφορετικό τρόπο και να χτίσετε την επιχείρησή σας ή τη σχολή σας με τη βοήθεια ενός προϊόντος με 28 χρόνια επιτυχία; Μην ψάχνετε άλλο, ελάτε στην Dermalogica®!

press real products

Η Dermalogica® δημιουργήθηκε από μια επαγγελματία ειδικό του δέρματος για τους επαγγελματίες ειδικούς του δέρματος. Η κατανόηση για το τί χρειάζεται η βιομηχανία εκ πείρας, είναι αυτό που κάνει τη Dermalogica® τη νο 1 επιλογή των επαγγελματιών ειδικών του δέρματος παγκοσμίως, ακόμα και για χρήση στο δικό τους δέρμα. Είμαστε στο χώρο εδώ και περίπου 30 χρόνια, πραγματοποιώντας έρευνες και δημιουργώντας προϊόντα που επαναπροσδιορίζουν τα βιομηχανικά standards, μένοντας παράλληληλα σταθεροί στην υποστήριξή που προσφέρουμε στον επαγγελματία ειδικό του δέρματος.

Ενώ κάποιες εταιρείες σταματούν την υποστήριξη στον επαγγελματία αμέσως μόλις συνεργαστεί μαζί τους και τα προϊόντα τους γεμίσουν τα ράφια του χώρου του και άλλες εταιρείες έρχονται και φεύγουν ανάλογα με τις τάσεις της εποχής, σας διαβεβαιώνουμε ότι η Dermalogica® θα είνια πάντα δίπλα σας, να απαντάει στα τηλεφωνήματα σας και σχεδιάζει ήδη το πιο επιτυχημένο μέλλον της επιχείρησής σας.

επαγγελματικά προϊόντα για πραγματικά αποτελέσματα

Στην Dermalogica®, προτεραιότητά μας ήταν πάντα ο επαγγελματίας ειδικός του δέρματος. Για αυτό το λόγο, θα διαπιστώσετε ότι το σύστημά μας με προϊόντα αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση, είνια το πιο πλήρες στο χώρο – και το πιο αποδοτικό που αποφέρει πραγματικά αποτελέσματα. Συνδυάστε την εκπαίδευση σας με τα επαγγελματικά μας προϊόντα για πραγματικά αποτελεσματικές δυνατές θεραπείες!

Ισχυρά, ενεργά και αποδοτικά, τα προϊόντα Dermalogica® χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από επαγγελματίες ειδικούς του δέρματος της Dermalogica® που έχουν λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση στα εκπαιδευτικά κέντρα Dermalogica®. Τα προϊόντα μας, αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση, δεν διατίθενται ποτέ στο καταναλωτικό κοινό και αυτό σημαίνει ότι έχετε αποκλειστική πρόσβαση στις πιο ισχυρές φόρμουλες προκειμένου να διατηρήσετε τις επαγγελματικές σας θεραπείες ασυναγώνιστες.

Οι εκπαιδευτές και οι μαθητές στα εκπαιδευτικά κέντρα Dermalogica®,  έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας από πρώτο χέρι. Είτε μελετά μια θεραπεία δέρματος ή κοσμητολογία, κάθε μαθητής λαμβάνει ένα Dermalogica® kit με προϊόντα κατάλληληλα να καλύψουν τις εκπαιδευτικές του ανάγκες και να τον βοηθήσουν να εξοικειωθεί με το αντικείμενο.

retail products

προϊόντα λιανικής που επαναπροσδιορίζουν την υγεία του δέρματος

Για περισσότερο από 25 χρόνια, η Dermalogica® έχει αποστολή της την υγεία του δέρματος! Τα προϊόντα Dermalogica® που έχουν ερευνηθεί και αναπτυχθεί από το The International Dermal Institute, από την πρώτη μέρα, επαναπροσδιορίζουν τα standards της βιομηχανίας για την παραγωγή προϊόντων σε συνάρτηση με τα πραγματικά αποτελέσματα.

Το 1986, μια κλασσική πλέον ομάδα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των Dermal Clay Cleanser, Active Moist, Skin Smoothing Cream, Special Cleansing Gel και Multi-Active Toner, απέδειξε ότι τα προϊόντα μπορούν να είναι αποδοτικά και χωρίς να περιέχουν πλήθος “κοινώς αποδεκτών” συστατικών τα οποία είναι γνωστό ότι προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα. Τα προϊόντα αυτά, έθεσαν τα standard για την εταιρεία και με κάθε νέα θεραπεία – εξειδικευμένο σύστημα προϊόντων — AGE Smart®, MediBac Clearing®, UltraCalming™, Shave και άλλα– η Dermalogica® συνεχίζει να δημιουργεί προϊόντα που δίνουν πραγματικά αποτελέσματα στο δέρμα.

Από τότε, μέχρι και σήμερα, όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στις Η.Π.Α. και η Dermalogica® πωλείται μόνο σε χώρους που η συνταγογράφηση και οι θεραπείες γίνονται αποκλειστικά από επαγγελματίες ειδικούς του δέρματος. Η Dermalogica® αποτελεί τη νο1 επιλογή των επαγγελματιών ειδικών του δέρματος παγκοσμίως, πωλείται σε πάνω από 80 χώρες και συνταγογραφείται συχνότερα από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία με προϊόντα για την υγεία του δέρματος στο χώρο.

press collage

αυτό είναι έρωτας…

Προσπαθούμε να μη το πάρουμε πάνω μας, αλλά οι κορυφαίοι make-up artists και beauty editors του κόσμου, συνεχώς επικαλούνται τη Dermalogica® σαν την πρώτη τους επιλογή. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Πολύ απλά, παγκόσμια αναγνωρισιμότητα της εταιρείας που θα βοηθήσει στην εισροή πελατών στην επιχείρησή σας και θα σας εξασφαλίσει τους καλύτερους εκπαιδευτές και μαθητές στο εκπαιδευτικό σας κέντρο!