Εφηβική ακμή

όλοι έχουν ανάγκη ενυδάτωσης

Γνωρίζουμε ότι στους έφηβους δεν αρέσει να ενυδατώνουν το δέρμα τους, καθώς θεωρούν ότι ευθύνεται για την ακμή τους. Θα μας πιστεύατε όμως εάν σας λέγαμε ότι αυτό δεν είναι απόλυτα αληθές;

Τα πράγματα έχουν ως εξής: το δέρμα σας έχει ανάγκη τη φυσιολογική λιπαρότητα για να μη στεγνώσει και τραβάει, όμως χρειάζεται και την υγρασία ώστε να μην αφυδατωθεί. Όλα τα ενυδατικά συμβάλουν στην αποκατάσταση της υγρασίας στο δέρμα σας, αλλά ορισμένα προϊόντα χρησιμοποιούν επίσης συστατικά για την αντιμετώπιση της γήρανσης, των δυσχρωμιών και άλλων προβλημάτων. Και αυτά είναι τα συστατικά που μπορούν να διεγείρουν την εμφάνιση ακμής σε ένα επιρρεπές δέρμα.

Η συμβουλή μας λοιπόν, θα ήταν να αγοράσετε το κατάλληλο ενυδατικό, αυτό που θα είναι φιλικό στο δέρμα σας και όχι κάποιο από τα ενυδατικά περασμένης γενιάς.

Στην περίπτωση που το ενυδατικό που έχετε δεν σας φαίνεται κατάλληλο, εμπιστευθείτε τη γνώμη του ειδικού φροντίδας δέρματος σχετικά με την πιο σωστή επιλογή, που θα έχει σαν αποτέλεσμα την υγεία του δέρματός σας και τη λάμψη του.

Για περισσότερες πληροφορίες για ένα υγιές δέρμα επισκεφθείτε τις ακόλουθες σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Συνδεθείτε μαζί μας τώρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *