Εφηβική ακμή

να ευγνωμονείτε το δέρμα σας

Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σας. Άραγε του προσφέρετε την προσοχή και φροντίδα που έχει ανάγκη; Γνωρίστε περισσότερα σχετικά με την καθημερινή φροντίδα του δέρματος.

Τα όργανα του σώματος δεν είναι όλα εσωτερικά, όπως είναι ο εγκέφαλος ή η καρδιά. Υπάρχει και ένα που υπάρχει εξωτερικά. Και αυτό είναι το δέρμα μας, το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας. Οι ενήλικες μεταφέρουν περίπου 3,6 κιλά και 2 τ.μ. από αυτό! Το σαρκώδες αυτό κάλυμμα επιτελεί πολλές περισσότερες λειτουργίες από το να μας δείχνει απλά ευπαρουσίαστους! Στην πραγματικότητα, χωρίς το δέρμα, θα είχαμε στην κυριολεξία εξατμιστεί.

Το δέρμα λειτουργεί ως αδιάβροχη, μονωτική ασπίδα, που προστατεύει τον οργανισμό από τις ακραίες θερμοκρασίες, το φως του ήλιου και τις επιβλαβείς χημικές ουσίες. Εκρέει επίσης αντιβακτηριακές ουσίες που εμποδίζουν τη μόλυνση και κατασκευάζει τη βιταμίνη D για τη μετατροπή του ασβεστίου σε υγιή οστά. Το δέρμα είναι επιπλέον ένας τεράστιος αισθητήρας γεμάτος με νεύρα για τη διατήρηση του εγκεφάλου σε επαφή με τον εξωτερικό κόσμο. Την ίδια στιγμή, το δέρμα μας επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση, αποδεικνύοντας ότι το ίδιο είναι ένα εκπληκτικά ευέλικτο όργανο.

Με όλα όσα σας προσφέρει το δέρμα, βεβαιωθείτε ότι το φροντίζετε κατάλληλα κάθε μέρα με τα προϊόντα της σειράς ClearStart™ που το διατηρούν καθαρό και αντιμετωπίζουν τα τυχόν προβλήματα που προκύπτουν σε αυτό, φροντίζοντας για τη μελλοντική του υγεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *