Γήρανση του δέρματος

φροντίδα για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών

Τι βλέπετε από τη γωνία του ματιού σας; Εάν είναι λεπτές γραμμές και ρυτίδες, δεν τις βλέπετε μόνον εσείς αλλά και πολλοί άλλοι, επίσης. Οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια μπορεί να αρχίσουν να σχηματίζονται ήδη από τη δεκαετία των ‘20. Κάτι που συμβαίνει για τους ακόλουθους λόγους: ο ιστός γύρω από την περιοχή των ματιών που είναι από τους πιο λεπτούς στο ανθρώπινο σώμα, πιθανότατα έχει το πάχος που έχουν πέντε φύλλα χαρτιού. Η λεπτότητα αυτή συμβάλλει στην έλλειψη προστατευτικών λιπιδίων, καθιστώντας το συγκεκριμένο τύπο δέρματος ακόμη πιο ευάλωτο σε βλάβες που διεγείρονται από γενετικούς, εγγενείς (φυσικούς) λόγους γήρανσης, φυσικές επιδράσεις και γενική φθορά. Μην ξεχνάτε, ότι ο τρόπος ζωής, οι πιθανές αλλεργίες, ασθένειες και η έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, καθώς και οι καιρικές μεταβολές μπορεί επίσης να επηρεάσουν τη σοβαρότητα των γραμμών γύρω από την περιοχή των ματιών.περιοχή των ματιών είναι από τους

Δυστυχώς για ορισμένους, οι λεπτές γραμμές είναι μόνο η αρχή από μια σειρά προβλημάτων σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Στην προσπάθεια να θεραπεύσουν τις λεπτές γραμμές, κάποιοι πιθανώς να διαπιστώσουν ότι οι εξαιρετικά δραστικές φόρμουλες είναι πολύ επιθετικές και μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονώδη αντίδραση. Κατά ειρωνικό τρόπο, μια συνεχής φλεγμονώδη αντίδραση συνδέεται με την επιταχυνόμενη βλάβη των ιστών, που είναι ένας από τους παράγοντες που κρύβονται πίσω από την πρόωρη γήρανση. Αυτό σημαίνει ότι οι δραστικές θεραπείες που σχεδιάστηκαν για την ελαχιστοποίηση των λεπτών γραμμών, μπορεί να προκαλέσουν πραγματικά μεγαλύτερη ζημιά παρά καλό.

Το UltraSmoothing Eye Serum, το προϊόν που προστέθηκε στο σύστημα UltraCalming™ της dermalogica®, χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό αντιγηραντικών ενεργών συστατικών για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης, χωρίς να διεγείρει την πρόσθετη ευαισθητοποίηση ή τον συχνό ερεθισμό. Καθοριστική για τη δημιουργία της μοναδικής αυτής θεραπείας υπήρξε η εκτενής έρευνά μας σε καινοτόμες φόρμουλες συστατικών που θα θεραπεύσουν τα σημάδια της γήρανσης, χωρίς να προκαλέσουν ευαισθησία. Το εκχύλισμα Ρίζας Καρότου (Carrot Root Extract), πλούσια πηγή από αντιοξειδωτικά καροτενοειδή (carotenoids) και η προβιταμίνη Α (ProVitamin A) που μετατρέπεται σε Ρετινόλη στο δέρμα, παρέχουν αποτελεσματική θεραπεία για τις ρυτίδες. Το κατά αποκλειστικότητα UltraCalming™ Complex βοηθά στη μείωση της ευαισθησίας, της ερυθρότητας, του ερεθισμού και της φλεγμονής. Το Εξαπεπτίδιο-11 (Hexapeptide-11) και το Άλας με Mg του φωσφορικού εστέρα του ασκορβικού οξέος (Magnesium Ascorbyl Phosphate) βοηθούν στη διέγερση της παραγωγής του κολλαγόνου, στη σύσφιξη του δέρματος και δρουν ως αντιοξειδωτικά. Προκειμένου να μειώσουμε τα οιδήματα στην περιοχή των ματιών, συνδυάσαμε τον ορό μας με ένα καλμαντικό σύμπλεγμα από κόκκινο (Red Algae Extract) και καφέ φύκι (Brown Algae Extract).

Ανεξάρτητα από την κατάσταση του δέρματός σας, η γήρανση και η ευαισθησία μπορεί να αποτελούν ένα πρόβλημα. Μιλήστε με τον ειδικό φροντίδας δέρματος της dermalogica® σχετικά με τη χρήση του UltraSmoothing Eye Serum στην καθημερινή φροντίδα του δέρματός σας.

     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *