Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει εστιάσει τόσο πολύ στην εκπαίδευση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών επαγγελματιών ειδικών της φροντίδας του δέρματος όσο η dermalogica®. Σας αποδεικνύουμε καθημερινά την αφοσίωσή μας στα εκπαιδευτικά μας κέντρα και τις σχολές μας σε όλο τον κόσμο.

προτεραιότητα μας η εκπαίδευση

education firstΗ Dermalogica® ιδρύθηκε με την πεποίθηση ότι οι σπουδαστές και οι επαγγελματίες στην φροντίδα του δέρματος, έχουν ανάγκη στην δουλειά τους, όχι μόνο τα πιο αποδοτικά προϊόντα και θεραπείες,  αλλά και την υποστήριξη και την εκπαίδευση προκειμένου να επιτύχουν τους επαγγελματικούς στόχους τους.  Η δέσμευσή μας σε αυτό το όραμα είναι αδιαπραγμάτευτη και είμαστε πολύ περήφανοι σήμερα για την αναγνώριση μας σαν η Νο1 επιλογή των επαγγελματιών ειδικών στη φροντίδα του δέρματος παγκοσμίως.

Η εκπαίδευση που προσφέρουμε στα εκπαιδευτικά μας κέντρα dermalogica® με θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα, καλύπτει όλες σας τις ανάγκες.

 

 

βιογραφικό σημείωμα

curriculum Η εκπαίδευση που παρέχει η Dermalogica®, όπως και τα προϊόντα Dermalogica®, έχουν ερευνηθεί και αναπτυχθεί από το The International Dermal Institute (IDI), τον κύριο πάροχο μεταπτυχιακής εκπαίδευσης για τους ειδικούς του δέρματος. Μόνο οι συνεργάτες Dermalogica® και οι συνεργαζόμενες σχολές έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε αυτή την εκπαίδευση, δωρεάν, συμπεριλαμβανομένων και των μαθημάτων Dermalogica®, The International Dermal Institute (IDI) & Dermalogica® Live.

Το ολοκληρωμένο βιογραφικό μας σημείωμα, καλύπτει όλο το φάσμα των επιδεξιοτήτων που χρειάζεται ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, από την ανώδυνη εξαγωγή σμήγματος και την προσαρμογή εναλλακτικών θεραπειών, μέχρι την επιτυχημένη λιανική πώληση! Τα εργαστήριά μας, προσαρμόζονται γύρω από το πρόγραμμα του επαγγελματία, διασφαλίζοντας έτσι ότι θα καλυφθούν οι εκπαιδευτικές του ανάγκες και θα έχουν άμεση εφαρμογή στην επιχειρησή του.

εγκαταστάσειςeducation first

Κάθε εγκατάσταση Dermalogica®, είναι μια ευκαιρία να δείτε την εμπειρία της Dermalogica® σε δράση! Από τις αποκλειστικές  ιδέες και θεραπείες της μέχρι τις ξεχωριστές τεχνικές της λιανικής πώλησης, οι εκπαιδευτικοί χώροι της Dermalogica® είναι παρεμβατικοί και διαδραστικοί και επικεντρώνονται στον ειδικό της φροντίδας του δέρματος.

Για να δείτε τους εκπαιδευτές της Dermalogica® σε δράση, παρακολουθείστε ένα μάθημα σε ένα από τα εκπαιδευτικά μας κέντρα παγκοσμίως. Τα μαθήματα προσαρμόζονται στο στυλ όλων των μαθητών, είτε είναι οπτικοί, ακουστικοί ή πρακτικοί τύποι καθώς καλύπτονται όλες οι ανάγκες τους.

Για να δείτε τα προϊόντα μας και τις τρέχουσες προωθητικές κινήσεις μας, επισκεφθείτε ένα από τα Concept Spaces μας παγκοσμίως. Το επιχειρησιακό μοντέλο μας είναι αυθεντικό. Δεν θα σας προτείναμε ποτέ να επενδύσετε στις ιδέες μας χωρίς να αποδείξουμε την απόλυτη επιτυχία τους μέσω των Concept Spaces μας.

Υιοθετήστε στο χώρο σας τις ιδέες μας και απολάυστε την απόλυτη επιτυχία!

εκπαίδευση σύμφωνα με τις ανάγκες σας

education first

Παρόλο που ο καλύτερος τρόπος να εκπαιδευτείτε είναι να παρακολουθήσετε τα μαθήματα στο εκπαιδευτικό μας, καταλαβαίνουμε ότι κάποιες φορές πρέπει η εκπαίδευση να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Οι συνεργάτες Dermalogica®, έχουν άμεση πρόσβαση, διαδικτυακά, στο εκπαιδευτικό υλικό μας μέσω του Education Center που θα βρουν στο site μας: επαγγελματικά εξειδικευμένα βίντεο, άρθρα και εκπαιδευτικές πηγές που αναεώνονται συνεχώς με όλα τα νέα της βιομηχανίας.

 

 

 

 

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, να δηλώσετε συμμετοχή στα μαθήματα, να δείτε βίντεο από τις εκδηλώσεις μας, να μάθετε για νέα προϊόντα και ακόμα περισσότερα! Είναι με λίγα λόγια: εκπαίδευση ανάλογα με τις ανάγκες σας και το πρόγραμμά σας!