Στην Dermalogica®, προτεραιότητα έχει ο επαγγελματίας ειδικός του δέρματος – δέσμευση η οποία μας έχει οδηγήσει στην δημιουργία των πιο αποτελεσματικών και πρωτοπόρων επαγγελματικών πρωτοκόλλων στη βιομηχανία.

 

best treatmentsτα καλύτερα επαγγελματικά πρωτόκολλα στο χώρο

Ας το παραδεχτούμε – σαν επαγγελματίες ειδικοί του δέρματος που είμαστε και εμείς, γνωρίζουμε ότι η επιτυχία της επιχείρησής σας βασίζεται στα πραγματικά αποτελέσματα του δέρματος του πελάτη σας, μέτα από κάθε επαγγελματική θεραπεία! Για αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε την Dermalogica® Skin Treatment, μια επαγγελματική θεραπεία που εξατομικεύεται 100% ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος του πελάτη σας. Είναι μια θεραπεία εξαρτώμενη από το αποτέλεσμα…που διαφέρει κάθε φορά!

Εκπαιδευτείτε σε αυτή την καταπληκτική επαγγελματική θεραπεία στο αποκλειστικό εκπαιδευτικό μας κέντρο Dermalogica®. Λάβετε προνομιακή εκπαίδευση που περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση από καταρτισμένο εκπαιδευτή Dermalogica® σε συνδυασμό με βοηθητικά εργαλεία όπως η κάρτα ιστορικού Dermalogica® και η ανάλυση δέρματος Face Mapping®, για να δημιουργήσετε μια θεραπεία που όχι μόνο χαλαρώνει τον πελάτη σας, αλλά και προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα στο δέρμα του.

όλο και περισσότεροι επαγγελματίες ειδικοί του δέρματος, μας λένε καθημερινά ότι χρησιμοποιούν Dermalogica® γιατί προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα στο δωμάτιο θεραπείας. Και αυτά τα αποτελέσματα, εκτείνονται πέρα από το δωμάτιο θεραπείας καθώς όλο και περισσότεροι επαγγελματίες ειδικοί του δέρματος, χρησιμοποιούν Dermalogica® και στο δικό τους δέρμα, για να απολαύσουν τα ίδια καταπληκτικά αποτελέσματα με τους πελάτες τους.

αποκλειστικές ιδέες

Διαμορφώστε το image της εταιρείας σας και προσφέρετε μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες σας, όσο μοναδική είναι και η επιχείρησή σας! Εμπνευσμένες από τα εκπαιδευτικά εργαλεία μας, έχουμε δημιουργήσει διαδραστικές ιδέες λιανικής πώλησης, που εξασφαλίζουν νέους πελάτες και προσφέρουν αποτελέσματα στο δέρμα κάνοντας τους πελάτες να επιστρέφουν στο χώρο σας.

 

ανάλυση δέρματος face mapping®

σύνδεσμος βιντεοΚάθε δέρμα έχει μια ιστορία – πείτε την με την ανάλυση δέρματος Face Mapping®! Αποκλειστική ιδέα του The International Dermal Institute για την Dermalogica®, η ανάλυση δέρματος Face Mapping® έχει αποδειχθεί ότι δίνει ώθηση στις πωλήσεις μέχρι και 40% και είναι ένας από τους λόγους που οι λογαριασμοί Dermalogica® είναι οι πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις!

Συνδυάζοντας τις επαγγελματικές σας γνώσεις για το δέρμα με την παρατήρηση και την αφή του δέρματος, η ανάλυση δέρματος Face Mapping® χωρίζει το δέρμα του πελάτη σας σε 14 μοναδικές ζώνες, η κάθε μια με τις δικές της ανησυχίες του δέρματος. Αυτός ο χρόνος μεταξύ του πελάτη και του ειδικού του δέρματος, δίνει την τέλεια ευκαιρία για τη δημιουργία διαλλόγου με τον πελάτη, καθώς ο ειδικός του δέρματος είναι σε θέση να του μιλάει καθόλη τη διάρκεια της επαγγελματικής διαδικάσίας ανάλυσης δέρματος Face Mapping® και να τον ρωτάει σχετικά με τις ανησυχίες για το δέρμα του. Από τη συμφόρρηση, μέχρι την ξηρότητα και την υπερμελάγχρωση, η ανάλυση δέρματος Face Mapping®, επιτρέπει στον ειδικό του δέρματος να εξηγήσει με κατανοητούς όρους αυτό που βλέπει στο δέρμα του πελάτη και γιατί. Κάνοντας αυτό, αποκτάτε πλεονεκτική θέση απέναντι στον πελάτη σας σαν επαγγελματίας ειδικός του δέρματος και αυτόματα παίζετε τον βασικό ρόλο στη βοήθεια να επιλέξουν την καθημερινή συνταγή φροντίδας του δέρματός τους για να επιτύχουν ένα υγιές δέρμα.

Όντας ένα από τα πιο αποδοτικά εργαλεία λιανικής πώλησης και προσέλκυσης του πελάτη που μπορείτε να προσφέρετε στο χώρο σας,  όλο το προσωπικό σας θα μπορούσε να προσφέρει ανάλυση δέρματος Face Mapping®! Παρακολουθείστε τώρα το μάθημα ανάλυσης δέρματος Face Mapping®, στο εκπαιδευτικό μας κέντρο, για να μάθετε τα πάντα για αυτή την αρχαία πρακτική που σε μοντέρνο χρόνο έχει μοναδικά αποτελέσματα και κάνει τον πελάτη να επιστρέφει στο χώρο σας!

 

skin barskin bar®

Τί είναι το Skin Bar®; Είναι το απόλυτο hot spot για αλληλεπίδραση των επαγγελματιών ειδικών του δέρματος με τους πελάτες, εκεί που τα προϊόντα Dermalogica® γνωρίζονται με το δέρμα και η υγεία του δέρματος επαναπροσδιορίζεται!

Γιατί χρειάζεστε το Skin Bar® στην επιχείρησή σας; Είναι το τέλειο σημείο για να κάνετε ανάλυση δέρματος Face Mapping®. Επίσης, βοηθά τον πελάτη να κατανοήσει τη σημασία της καθημερινής φροντίδας του δέρματος στο σπίτι με την κατάλληλη συνταγή προϊόντων η οποία μπορεί μόνο να προέλθει τον επαγγελματία ειδικό του δέρματος της Dermalogica®. Προσκαλέστε τους πελάτες σας να καθίσουν αναπαυτικά στο Skin Bar® και μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε μαζί τους ένα διάλλογο σχετικά με τις ανάγκες του δέρματός τους καθώς τους βοηθάτε να δοκιμάσουν τα προϊόντα Dermalogica® σε ένα διασκεδαστικό χώρο.

Είναι γεγονός: Όταν οι πελάτες δοκιμάζουν – αγοράζουν! Στο Skin Bar®, οι πελάτες μπορούν να να παίξουν με τα συνταγογραφημένα προϊόντα τους, να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή τους, ακόμη και να λάβουν επαγγελματικές συμβουλές από εσάς προκειμένου να έξασφαλίσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το δέρμα τους. Αυτο αυξάνει την πιθανότητα να αγοράσουν τα προϊόντα που έχουν συνταγογραφηθεί αποκλειστικά για τη δική τους κατάσταση του δέρματος. Και αυτό σημαίνει ότι θα δουν πραγματικά αποτελέσματα – και θα επιστρέψουν στο χώρο σας για να αγοράσουν περισσότερα.

Το Skin Bar® πιάνει πολύ λίγο χώρο και είναι τέλειο για επαγγελματρικούς χώρους φροντίδας του δέρματος, ινστιούτα και spa που θέλουν να αναπτύξουν το πελατολόγιο τους και τη λιανική τους πώληση! Μάθετε τα μυστικά για ένα επιτυχημένο Skin Bar® στο μάθημα σχετικά με το Skin Bar® στο εκπαιδευτικό μας κέντρο.

 

best treatmentsθεραπείες microZone®

Πόσες φορές σας έχουν πάρει τηλέφωνο οι πελάτες σας με επείγοντα περιστατικά του δέρματος τους; Τώρα μπορείτε να τους προσφέρετε την απόλυτη λύση! Γνωρίστε τις θεραπείες MicroZone, 20-λεπτες, στοχευμένες και αποδοτικές θεραπείες για το δέρμα, που στοχεύουν εμφανή προβλήματα του δέρματος όπως φαγέσωρες, θαμπό δέρμα και κουρασμένα μάτια στη στιγμή για άμεσα αποτελέσματα.

Οι θεραπείες MicroZone δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τις ολοκληρωμένες θεραπείες Dermalogica® που προσφέρετε – αντίθετα, βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων του δέρματος εν μέσω των θεραπειών. Αποτελούν επίσης, ιδανική λύση για τους πελάτες με πιεσμένο χρόνο που χρειάζονται μια τόνωση στο δέρμα τους κατά τη διάρκεια του διαλλείματός τους από τη δουλειά, τους πελάτες με μικρή οικονομική δυνατότητα, τους νέους πελάτες, τους άνδρες πελάτες και τους έφηβους πελάτες που είνια νέοι στην εμπειρία της Dermalogica®.

Because MicroZone treatments take just 20 minutes, andnaturally progress towards the prescription of retail products to maintain results at home, they’re a fast and effective way to grow your treatment and retail business.

Το καλύτερο με τις θεραπείες MicroZone®  – είναι ότι μπορείτε να στήσετε ένα χώρο για αυτές παντού! Ενώ οι κλασσικές θεραπείες των 60 λεπτών γίνονται αποκλειστικά στο δωμάτιο θεραπείας, οι θεραπείες MicroZone® μπορούν να γίνουν ακόμα και στο χώρο λιανικής πώλησης! Μπορείτε ΄να στήσετε ένα σταθμό θεραπειών MicroZone® ακόμα και σε ένα ανοικτό χώρο προκειμένου να αυξήσετε τον επαγγελματικό σας χώρο.

Καθαρισμός φαγέσωρων, απολέπιση στη στιγμή, περιποίηση του ανδρικού δέρματος…υπάρχει μια θεραπεία MicroZone® για κάθε δέρμα – και για κάθε πελάτη! Μάθετε τα μυστικά των θεραπειών MicroZone® και λάβετε συμβουλές για τον τρόπο της ενσωμάτωσής τους στην επιχείρησή σας, στο διαδραστικό μάθημα  για τις θεραπείες MicroZone® στο εκπαιδευτικό μας κέντρο.